Lények

2015/03/01. - írta: Athon Idrakys

Yeti, a Loch-nessi szörny meg ilyenek. Mind azt hisszük róluk, hogy egy-egy helyen ottmarad, dinókori élőlényekről van szó, amik valahogy túlélték a korszakokat és köztünk élnek, hogy néha fényképet lehessen készíteni róluk. Ez így nagyon szép és meseszerű, de sajnos nem erről van szó. Vannak köztünk valóan őskori lények, de azoknak mr nincs fizikai testü, mert arra mindenképp hat az idő és semmi sem tartana ki ilyen hosszú ideig.

Ezek a lények, csak bábok vagy robotok, amik őriznek valamit. A tó mélye és a hegy gyomra is mind.mind olyan dolgok, ahol el lehet rejteni valami nekünk fontosat. Vajon melyik lenne jobb, ha katonákkal őriztetnénk éjjel-appal, vagy kitalálnánk, hogy a környéken egy veszélyes szörnyeteg él és nagy veszélyben van, aki odamegy. Hát persze, hogy az utóbbi!! Kíváncsi lennék, hogy mi az amit ezekkel a szörnyekkel őriztetnek. Csak nhány fotó kell hozzá esetleg jelmez és pár gyilkosság, amivel perszem még el tud számolni a háttérhatalom lelke!

Szörnyetegek nincsenek, csak spirituális lények! Ezekből is többféle van, jó, és rossz, ezért nagyon kell vigyázni, hogy ha találkozunk egyel akkor az vajon jó-e. Harmadik szemmel nézés vagy sprituális utazások során különösen gyakran lehet velük találkozni és csak akkro szabad velük megállni beszélgetni ha bizonyosan tudjuk, hogy ők jók. Ha nem, akkor inkább hagyjuk ott őket, legrosszabb esetben térjünk vissza az anyagi testünkbe, hogy ne tudjanak követni. Nagyon súlyos következmémyei ehetnek egy ilyen találkozónak, többek közt a test megszállása, schizoprénia, őrület, stb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr787213319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása