Az eltitkolt vitamin

2015/07/31. - írta: Athon Idrakys

Azt már izonyára mindenki tudja (vagy ha nem akkor miért is? :), hogy aparlagfű az egyik legjobban irtott, pedig gyúgyhatású növény. teafőzésre és a chemtrail, oltások okozta fepresszió ellen is kiváló a főzete. most azonban egy másik csodálatos anyagról szeretnék írni nektek, ami nem más, mint a gyümölcs cukor, vagyis a fructhose.

ez az anyag nagyon bonyolult szerkezetá, és hasonlít a cukorhoz, de csak a gyömölcsökben fordul elő, ezért a neve. hasonló a szőlőcukorhoz is amit sportolóknak adnak pl hogy növekedjen tőle a teljesítményük. ez nem doppingszer, hanem természetes úton történik! nem véletlenül mondják, hogy fontos a gyümölcsfogyasztása, mert a vitaminok mellett a fruchtose is belépül a szervezetbE!!

A fruchtose tehát nem csak energiát ad, hanem beépól a sejtekbe és a sejtközi állományba is és ott fejti ki a hatását. energetizálja a kirstályokat, amik bennünk rezegnek, ezáltal megnöveli az immunválaszt. nem csak testileg, hanem spirituálisan is építő erejű, bármilyen gyakorlat vagy auraművelet sokkal könnyebben fog menni, ha előtt fruchtose-t fogyasztasz!

érdemes elgondolkozni ,azon, hogy miközbe az adofizetök pénzéből milliókat költenek a "RÁK" ellenszerére, közben itt van egy olyan nagyszerá lehetőség, ami nem méreg, közben még jót is tesz és a megelőzésre lehet fordítani. én minden ételt napi 1-2 gramm fruschtoseal szoktam ízesíteni, így nem kell kanállal enni, hanem egyéb ételekből tud beépülni. javaslom ezt este elvégezni a tisztító gyakorlatok előtt, mert akkro rögtön évezheted a hatását!

azt azért szeretném megkérdezni, hogy amikor egy orvos győgyszert ír föl, akkor ez miért nincs közte? akinek papírja van, az pont nem ismerné ezt a hatást??? vagy nem akarja fölírni a fruchtoset? esetleg VALAKIK nem engedik neki? (nincs háttérkormány? :D )

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr947668028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása