A harry-potter jelenség

2015/03/03. - írta: Athon Idrakys

Biztos mindenki hallott már erről a könyvről .Ez nem annyira káros, mint a szürke 50 árnyalata, mert ebben nincsenek démoni energiák, csak egvezető hatású. NEm véletlen, hogy az írója, JR Rovling a leggazdagabb amerikai nő a világon. A könyv megrendelésre készült és azért, hogy eljárássa a spirituáélisan ébredt kultúrát a mások előtt.Most elmondom, hogy mi káros benne.

A főszereplő családtalan, elveszett lény, mielőtt a spirituális lét felé fordulna. Ez rögtön azt mutatja, hogy ébredt ember csak nehéz sorsú, kiközösített lehet. Ezzel szemben az igazság az, hohy a legtöbb sprituális ember nagyon is boldog és kiengyensúlyozott. A barátai is mind vagy a szegények, vagy a kiközösítettek. Ez nem igaz, nagyon sok spirituélis lény boldog életet él.

a halálfalók mind gonoszak. Ez gy járatja le z ébredő emebereke,t hogy azt mutatja, hogy igazából az erejüket orsszara használják. Ez nem igaz, mert az erőt nem lehet rosszara használni!!! Csak jóra és aki rosszra használná, annak bezárdik a hamradik szeme és elveszti az erejét, mire az létrejönne a rossz. nincsenek halálfalók, csak a jóra lehet használni az erőt.

Pálca és repülés. Nem kell pálca, mert a bennünk lévő kristályok rezegnek és azokkal lehet "varázsolni". A seprá meg nem repül. Sajnos nagyon sok olyan esetről hallok, hogy valaki elolvassa a harry Potter és aztán megpróbál seprűn repülni és meghal :(

Az "iskolában" minden gyerek bűnös, kapzsi, a másikat semmibe vesz, a fiúk meg állandóan zaklatják a lányokat. Több olyan rész is van, hogy benne a gyerekek a könyvtárban csókolódznak. ÉS ezt a könyvet oda lehet adni gyereknek is!!!!!

Akinek van egy kis esze, bojkottálja a könyvet. Nem való ébredteknek, mert csak összezavar, az átlagos emberek meg azt hiszik tőle, hogy akinek van harmadik szeme és lát is vele az már rögtön csodabogár, aki orsszat akar és ezért ki kell nézni mások közül.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr927228373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daniel W. Mcload 2015.03.05. 14:11:59

Mielőtt blogolásra adod a fejed, megtanulhatnál helyesen írni, és esetleg át is olvasni azt amit kiadsz a kezed közül. Úgy gondoltam, hogy megtisztellek azzal, hogy elolvasom amit alkottál, de kb. a harmadik bekezdésre eljutottam odáig, hogy olvashatatlan. Hajrá. :)

Bewto 2015.03.09. 00:32:41

Jézusom, ember, legalább odáig eljuthattál volna, hogy a wikipédián elolvasol egy-két alapinfót, mielőtt lejáratod magad...
*J.K. Rowling
*brit
*kísérletezett, hogy beválik-e a sztori és így folytatta

Ami a spirituális dolgokat érdekli, szerintem nem tudod, hogy mit jelent a spirituális :D
Az mért baj, ha csókolóznak a gyerekek? Csak azért, mert te sose tetted?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2015.03.11. 11:02:05

@Bewto:

A spritiuális dolgok igenis komojak ám... amit eza "kecifei" rowling a háttréhatlaom megbízatásaiból tudatóssan eljárat itten. Mink akik márr rájőttük a titokra, hogyanis hassználjuk a harmadik szeműnket, nemm számítana kolyan léleknyomorgató áltudományok, minta nyelftan és a zorvosstudomány... pfejjj!!!

Ja és nekünnk nincsis igazzán szügségünk in-terrnetre, mert az a háttréhatlaom találmánya, ami még jobban rabszólgaságba hajcsa a zeberekett. Megvan a magunk spritiuális hálózzata, ami összeköt mibennünket.

:D :D :D

Barner Zoltan 2015.07.31. 09:46:37

Ilyen az, amikor egy tanulatlan analfabéta (aki önjelölt prófétát játszik) 8 általánosig jutott fénygyermeket próbálja terelgetni.
Valahol fél úton vagy a röhejes és szánalmas között.
süti beállítások módosítása