Az igazi nyári fesztivál

2015/08/13. - írta: Athon Idrakys

Sokan nem tudják, hogy miért vannak ott az igazi nyári fesztiválok. Ezek amellett, hogy a fiatalok erkölcsi fetőjét próbálják lealacsonítani, még komoly enegialeszívó helyek is. az a Lényege, hogy amikor az ember ilyen helyre megy, a kollektív tudat erősen rátepelszik az ő lényére és automatikusan idomulni kezd. Ezért van hogy egy olyan fesziválon, mint plédául a Balatoni Sziget vagy a Hajógyári Sziget fesztiváblok, egy teljesen átlagos ember is erkölcstelenül kezd el viselkedni, ROCK zenét hallgat és alkoholos italokat fogyaszt. Még akkor is, ha ő nem ilyen lnne, mert a kollektív tudat rátelepszik az ő elméjére és irányítja azt!!!

Ezek után jön az igazi károkozás mert a tisztességtelen élet  még könnyen helyrehozható, ha az illető nem marad ott a fesztiválon. Ami veszélyes, az a komoly energialeszívás, amit a tömeggel művelnek. Ezeket a helyeket tipikusan negatív helyeken rendezik és a fellépők, (például ROCK előadók DJk) állandóan a közönség energiáiból táplálkoznak. Amikor a tömeg az tapsol meg persze megőrül értük, akkor tudtukon kívül energiát ad át nekik. Gyakran annyi, amennyi egy élő embernek akár hetekre, hónaprokra is elegendő lenne!

Ez az ORVul kicslat energia nagyon lassan tér vissza, napokba telik egy spirituális embernek is, hogy tudjon segíteni. Ezért van az, hogy egy fiatal eélterőtől erős szervezet sokáig fáradt, levert mondjuk a sziget után, mert a ROCK zenekar kiszívta azö sszes életerejét. Nem szabad látogatni ezeket a helyeket és ha olyan emberrel találkoztok, aki ott járt, akkor EL KELL BESZÉLGETNI vele az erkölcsös életről, meg kell kínálni vitaminnal és auratisztításban kell részesíteni, arkangyali segítsgéeel. Az ilyennek mindig adjatok tartalék energiát, ne sajnáljátok, mert szabadon adott energia visszatér!

 

ÁLDÁSt!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr457704738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2015.09.17. 17:51:04

Én gyakorló rockzenész vagyok, az elmúlt húsz évben több száz koncertet adtam. Akkor tulajdonképpen én is a háttérhatalmat szolgálom? :(

A fénylény harcos 2016.01.16. 16:10:29

@immortalis: Sajnos igen de érzem benned a jó energiákat! mág megtérhetsz és átálhatzs fénytestvéreinkhez harcolni a gonosz reptilénok ellen!
süti beállítások módosítása