A homaeopátiás szerek nem érnek semmit?

2015/03/10. - írta: Athon Idrakys

Csak azért, mert mindenki ezt hiszi és közben mutogat a dobozra meg az összetevőkre, hogy azok nem jók semmire. Előszir is szeretném leszgezni, hogy attól még, hogy TE NEm ismered az összetevők pontos és BIZONYÍTOTT hatását, ak még nem jelenti az, hogy annak semmi ilyen hatása nincsen. Sokkal jobban szeretnék egy orvossal bitázni erről, mint az "utca" emberével. Csak azért, mert a drága gyógyszereket kiadó cégek azt szeretik hangoztatni, hogy a hatóanyagnak csak latin neve lehet és mindenképpen DRGÁA előállítani és beszerezni őket, attól még neked nem muszáj ezt elhinnedm ,ert ott van pl a parlagfű, ami ingyen terem. MINDEN? AMI AZ EMBERI TESTNEK HASZNOS? ABBÓL SOK VAN ÉS KÖNNYEN HOZZÁ LHET JUTNI!!

Másik, hogy az összetevő csak másodlagos. A homeopátiás szerekben ENERGIA van, amik szinten tartják a bennük lévő anyag rezégsét és amit a te tested is átvesz, amikor homeopátisá szert használsz. Tulajdonképpen beveszel egy rezgő dolgot, ami megrezgeti a testedet(persze ezt nem is érzed :)) és akkor attól visszaáll pl a normál keringés eg a légköri zavarok. Hogyha nagy a baj, akkor nem elég a homeopátiás szer, gépek, bioezonancia hangolás szükséges.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr837257887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haibane 2015.03.16. 09:45:57

Tudom, hogy ez a blog trollkodás, de nagyon vicces, ne hagyd abba! :)
süti beállítások módosítása