Miből van a chemtrail?

2015/03/07. - írta: Athon Idrakys

Pontos összetevőket én sem tudok (még az sem, aki szórja!!!), de azért a hatásokból és különböző jelekből ki lehet találni. Azt tudjuk, hogy van benne alimínium és egyéb mérgező vegyületek, amimeggátolják például a temrékenységet és az elmét is ködösítik, hogy nehezebben vegyen észre például dolgokat. A ténymániásoknak legyen itt nég egy kérdés, amin érdemes elgondolkonotok, mielőtt elkezdtek mondjuk ÍRNI:

Láttatok már fröccsöntött figurát? Ezek azok, maik máanyagból készülnek és nagyon olcsó előllítani őket, minden ebből van szinte, ami nem természetes anyag vagy fém! Amikor ezek ellkészülnek, a kész terméken keletkezik egy csomó műanyag por, amit el kell távolítani róla, mielőtt használják, vagy bedobozolják. A kérdés, az, hogy hova kerül ez a por, mert amennyi műanyag dolog készül én nem látok sehol óriási pordombokat a gyárak mellett?

Ezeket is belekeverik a chemtrailbe mintha nem lenne benne éppen elég méreg. Ez a por viszkető, égető érzést okoz, pl allergiát vagy bőrkiütést is. Ezzel csökkentik a népszaőprorulatot és azt is megodják, hogy ne keljen legálisan tárolni fölösleges port több millió dollárért. PErsze az csak kondenzcsík és így volt régen is, csak nem jól emlékszem rá... :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr657248219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bewto 2015.03.09. 00:19:26

A szöveg terjedelméhez képest sok nyelvtani hiba ellenére is sikerült kivennem, hogy miről szeretnél tájékoztatni.
Tisztán látszik, hogy a fröccsöntésről nem tudsz túl sokat: a műanyagot (hőre lágyuló) felmelegítik, amíg kellően folyós lesz, majd ezután a masszát belenyomják egy meleg, fémmintába, amely a kész formáját adja majd a terméknek. Terméktől függően fújnak bele meleg levegőt, de ez attól függ, hogy üreges-e.
A mintából kikerülő tárgyon előfordulhat sorja, mely a két félminta találkozásánál túlfolyó műanyagból marad hátra, ezt a felesleges anyagot lemarják/lecsiszolják. Na ez az a pont,ahol keletkezhet műanyag por.
Mivel a gyár sem ingyé kapja és nem is ingyé csinálja a műanyagot, ezért nem éri meg nekik, ha nagy a sorjahiba a terméken, de még kevésbé éri meg, ha ez a sallang elkószál, ezért a maradékot összegyűjtik és újra beolvasszák, nem éri meg eladni sem a reptiliánoknak, mert többet ér az porszerű formában (=>kevesebb energia újra beolvasztani).
Egyébként az üveggyárban is a maradék, vagy sorja, vagy hibás terméket újra beolvasszák, ez a műanyag esetében sincs máshogy, csak az egy könnyebben kezelhető anyag, SŐT a maradék fémforgácsot is mind-mind újra beolvasszák, de mondok még egy meredek dolgot, amit nem tudtál: a fával foglalkozó üzemekben összegyűjtik a forgácsot, összenyomják egy présgéppel és így készül el a brikett.
A plexi és egyéb műanyagvágó műhelyekben is összegyűjtik a sallangot és vagy a szemetesben, vagy megint csak egy gyár olvasztótégelyében landol majd a műanyag forgács.
Egyébként a műanyagport nem kell milliós összegekért tárolni, mert sem hűteni, sem fűteni, sem fertőtleníteni, sem átmozgatni nem kell, csupán tárolni.

csuribuli 2015.03.31. 01:51:03

Végre valaki megmondta a frankót, a blog írója eszelős hatalmas fasz lehet, le kéne szúrni, vagy valami, mert csak félelmet kelt az emberek között, legalább is azok között, akik képesek ezt a sok faszságot beszopni.
süti beállítások módosítása