A talmizánok máködése

2015/03/25. - írta: Athon Idrakys

sokan kérdeztétek, hogy hogyna mküdöik a talizmán, hogy akkor most mi adja a varázdlatot meg miért kell bele ékkő. Az egész olyan, mint amikor az autóba rkasz benzint. Az ékkő a benzin, ha az nincsen benne, akkor ne mfog máködni az elvarázsolt tárgy. De az, hogy hogyan működik, az ugye attól függ, hogy melyik alkatrészhez öntöd a benzint. Páldául ha a nyakadban hordasz egy angyali sozbrot és abban van a (FELTÖLTÖTT!) ékkő, akkor az védelmet és békességet ad addig, amíg le nem memerül. Viszont ha vanali gonosz szimbólum van rajta, pládául koponya vagy egy démoni jelkép, akkor az egész évigg rossz hatással lesz rád és a környezetedre is. Ezért hordanak gonosz szimbólumokat a gonosz spiritisztszták, mert mindenki sokkal rosszabbul lesz tőle a közelőkben, amíg az ékkő ki nem merül.

Nagyon veszélyes ezért tetoválásokat csinálni! Mert az emberben is van ékkő, a testén belül, a folymamatosan rezeg, folyamatosan ő a "benzin", és ha a tetoválás egy jelkép, akkor az folymatosan máködni fog és nem lehet leállítani!! :( Például ha egy koponya van a testre rajzolva (például azok csinálnak ilyet, akik ROCK zenét hallgatnak), akkor az rossz hatással lesz és a környezeted és a te tested is sokkal rosszabb állapotban lesz folyamatosan.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr827300151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laczó Péter 2015.04.12. 20:00:01

Kedves Athon Idrakys!

Nagy rajongója vagyok az oldaladnak. Minden cikkedet olvastam, terjesztettem a baráti körömben is. Sok mindenben egyetértek veled, főleg a chemtrail és a vakcinák összetételében. Sürgősen tenni kéne a dolog ellen.

A gond csak az, hogy egy ideje nem foglalkozol a témával. Amikor megtaláltam az oldalt, örültem, hogy végre van egy felvilágosodott ember aki ki mer állni az igazságért és komolyan veszi a dolgokat. Ám de mostanság ha havonta egy cikk születik és az is olyan témákról amik annyira nem fontosak az átlag ember számára. Persze egy talizmán hasznos és mindenkinek tudnia kéne az elkészítés folyamatát de ennek ellenére sokkal fontosabbnak tartom a chemtrail, HAARP és vakcinák elleni témákat.

Köszönöm, hogy elolvastad üzenetemet <3 ÁLDÁS <3

Kérlek írj még cikkeket! NAGYON HASZNOSAK!

atronix 2015.08.27. 22:34:33

szerintem te be voltál tolva mint a fiók amikor ezt írtad.
Szerintem mindenképpen oltsd be magad főleg HAARP ellen, lehetőleg KEMTRÉLLEL amit megmikróztál előtte..
süti beállítások módosítása