Frissítő nyári ital

2015/08/10. - írta: Athon Idrakys

Amikor az emberek isszák a ckors üdítőkewt, amikben bizonyítottan MÉREGANYAGOK Találhatóak, pl cocacola meg fanta ilyesmik, akkor mindig elszomorít, hogy ennél emnnyivel jobb és egészségesebb italok is vannak, amiket lehet inni és sokkal jobb is a hatásuk. Most megosztok veleteke egy igazi nyári italt, ami bevisz minden fontos és valódi tápláléákot és nagyon könnyű elkészíteni.

1. Főzz le egy erős feketekávét, ha lehet akkor a legjobb a régi "kotyogós' kávéfőzőben.

2 .Hagyd KIHŰLNI, ez nagyon fontos és egyébként is ki akarna meleg kávét inni nyáron?

3. három kávéskanál valódi citromlében, oldj föl 2 kávéskanál fruchtose-t. ha teljesen elkeveredett, öntsd hozzá a hideg kávéhoz

4. Várj 2 percet amíg magától elkeveredik. ezek után tedd rá a bal majd a jobb kezed a pohár tetejére és küldj át egy kevés energiát a folyadéknak lassú hullámokban

5. Ha készen vagy, megihatod és látod majd, hogy mennyire energikus leszel a c-vitemin és a fruchtose együttes hatásától, amit az átadott energisa segít végigvinni a testedben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr607695996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása