Chemtrail VÉDEKEZÉS!

2015/07/30. - írta: Athon Idrakys

Sokane kérdezétek tőlem, hogy mit kell cxsináli, ha chemtrailt léátunka fejünk felet, hogy kell pl védekezni ellene. Sajnos ez nagyon nehéz, mert a háttérhkormány mindent megtezs, hogy nagyon mehéz legyen ellene vdekezni!!! Ezért töltik bele a stroncium, és nano részecskéket, ami kiiktatják a természetes védekeő mechanizmust az emberekben. Ha te is egy ilyet látsz, tedd a következőt, aZONNAL, hogy ne legyél te is áldozat. Ezt mindig meg kell csinálnni, különben te is áldozat lehetsz legközelebb!!!

Ha azt látod, hogy a chemtrail még új, tehát most húzta egy gép, akkor még van időd elemenkülni,,fuss be egy házba, vagy pincébe és várj ott, amíg el nem oszlik a csík és aztán még fél órát, hogy kikerüljön a levegőből a méreg.

Ha látod, hogy a csík, amit kihpztak, már szétterült, ne menj SEHOVÁ! MERt csak beviszed a mérget másnak is. állj meg ott, ahol vagy és állj terpeszbe . nyújts ki a két kezed és képzeld el ,ahogy körbevesz egy égszínkék pajzs. ez meggátolja, hogy elérjen téged a méreg. maradj így még öt perci,g ekkor haladhatsz továb.

ha későn vetted észre a cwsíkot, akko nicns mit tenni, otthon arkangyal, auratisztítás segít rajtad. érdemes ezt másokon is elvégezni, akikkel ha találkozol, mert árjuk is ragadhat a méregből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr217665828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása