Így kell csinálni talizmánt

2015/03/24. - írta: Athon Idrakys

Úgy röhögök, amikor látom, hogy megveszik ezeket a bóvlikat a kínai árusoktól mondjuk abaltonon, amit ők közben szerencsehozó talizmánnak, meg amulettnek neveznek el! Ezeknek a szerencsehozó meg áldást segítő értéke annyi, mint egy szelet kenyér! A témában nagyon soka  félreinformált hír, ezért most leírom, hogy mi szükséges egy iugazi energiát adó tárgyhoz.

Először is, a tárgy az bármi lehet , ami tartós, mert a sérüléssel elveszíti a varázserőt a tárgy. ezért ajánlott mondjuk a fém, vagy az egyéb kemény anyagok.

Ami nagyon fontos, hogy legyen benne ÉKKŐ! Ez azért kell, mert energiát csak az ékkövek képesek tárolni, a fémek és egyebek ,pl műanyag az nem. Hiába van bármilyen szép sözveg ráírva egy medálra, az nem fog semmit érni, ha nincsen benne ékkő, ami energiával feltöltve tudna rezegni. Az ember is csak azért tárolja az energiát, mert a DNSÉBEN és a tobozmirigyében lévő kristályok folyamatosan rezegnek  és tárolják az energiát.
Tehát legyen benne ékkő, lehetőleg minél tökéletesebb, mutatósabb. A legjobb a gyémánt, mert az egyszerre energiát tárolé és közben védelmet is ad, mert a tisztaság szimbóluma. De nagyon drága. :( Ékkőnek jó bármilyen drgáakő csak legyen tartós, legfeljebb gyakrabban kell majd feltölteni.

Érdemes a talizmánokat három, négy naponta - a gyémánott elég hetente - energiával ellátni, hogy tovább tudja mködtetni a varázslatot, amit rámondtak. Az is fontos, hogy amikor megkapjuk ezeket, akkor a bal kezünkbe fogva tegyük tíz percig a csap alá a zuhogó vízbe, vagy bármelyik (nem mesterséges!) folyóba mártsuk három percig, hogy levigyen róla minden rajtamaradt ártásnyomot. HA elkezdjük viselni, akkor kilenc napig semmiképp ne vegyük le, mert ennyi idő kell, hogy beépüljön az auránkba és átvegye a mi rezgésünket. Eddig még nem lesz hatása, de ha közben levesszük, akkor csak halootnak a csók. A talizmán auráját nem kell tisztítani, az ha rajtunk van, a mi auránkkal együtt tisztul. Arkangyal nevét hiába írjátok rá, az angyalokat nem lehet egy talizmánnal megkötni, nem is szabadna. Inkább hozzon csak szerencsét vagy védelmet a saját erejéből.

Ne vegyetek kínai bóvlit!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr387300091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lepo 2015.07.10. 14:03:45

Csak egy kérdés: Blogolás helyett nem akarsz megtanulni írni?
süti beállítások módosítása