VÍZ, az élet

2015/02/16. - írta: Athon Idrakys

Valaki azt mondta nekem, hogy a ténymániások képtelenek felfogni, hogya íznek van DNSE. Kedves birkák, akkor íme a TÉNYEK!!
Minden, ami élő vagy az élettel kapcsolatosa, van DNSE. A víz nem élő, de belőle jön az élet, ezért van DNSE. AMinek van DNSE, emlékezni is tud. Nyilván nem úgy, mint az ember, de nagyon hasonlóan. Ha beledobsz a vízbe egy követ, akkor ott karikák jelnnek meg rajta és ott is maradnaksokáig. Ez mutatja, hogy a víz emlékszik arra, hogy hol esett bele a kő,. Ha nem lenne DNSE, akkor csak eltűnne benne a kő és kész, mert nem emlékezne rá.
A vízben lehet DNS!! Mindenhol azt írják, hogy a DNS savból van. Ez nem igaz, met ha savból lenne, akkor kimarná a testünket belülről. Minden sav maró hatású, rossz anyag. Ez nem történik meg, tehát a DNSben nincsen sav. A DNS ÉLETBŐL van, ami mindig olyan anyagból, mint amiben megvan. Ezért a víz DNSe vízból van, az emberé nagyon apró kirstályokból.
Ha szerinted ez nem így van, kérdezz meg egy tengerészt. Mind azt fogja mondani, hogya tenger nem bocsájt meg a gyilkosnak, csak legfeljebb a bíró. Ez így is van. Ha egy gyilkos kimerészkedik a tengrre, a víz emlékezni fog rá és megpróbálja megbüntetni. Nagyon sok gyilkos és bűnöző veszett már oda a tengeren, mert a víz emlékezett rájuk.
Ha a víz mégsem emlékszik, az azért lehet, mert megölték a benne lévő DNST. Mikróban, vagy szennyezéssel, vagy haraggal, ezek mind olyan dolgok, hogy ártanak a víznek. Ezért ha emlékezésre használod a vizet, sosem szabad mikróba tenni. Semmit se tegyél mikróba, mert az csak ártalmas. a Vizet nem szabad mikrózni:!!!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr987179801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ex-dr. vuk 2015.03.04. 21:18:20

"Mindenhol azt írják, hogy a DNS savból van. Ez nem igaz"

Az megvan, hogy a DNS minek a roviditese? :D

Josagos 2015.03.05. 02:39:48

Annyira megvan neki a DNS betűszó jelentése, mint amennyire a hullámjelenségeket érti :)

szerintem

Amúgy a vuducsávónak: DNS az DezoxiriboNukleinSav. :)

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2015.03.05. 10:00:14

végre egyértelmes enber. ezt még senki nembírta normálisan el magyarázni de a tengerészessel meg értettem vagy részben legalább. majd még hozzá olvasok szorgalmiba. mit érdemes?

illetve ha jól értem a végét, hogy akkor ártalmas dolgokat ne tegyünk mikróba? például miket? vagy egy kisebb mikrót lehet e egy nagyobba köszi

ex-dr. vuk 2015.03.05. 14:22:12

@ixdé: "ártalmas dolgokat ne tegyünk mikróba? például miket?"

Pl. mergespok, kigyo, cian, 1 tonnas kodarab, cipofuzo

Asmo Dust 2015.03.05. 21:13:35

Kedves Taknyos Hidra (Athon Idrakys anagrammája) :)

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/ADN_animation.gif

A mellékelt képen a DNS dupla spirál látható. Nem kívánok belemenni a részletekbe, de igen-igen gonosz dolgok alkotják. Szén, hidrogén, nitrogén, foszfor, oxigén! Ezek robbanóanyagok, brutális mérgek és savak alkotóelemei. A DNS nem nő kristályból (SiO2, pl kvarc) mert akkor az az elegy amiben van minden csak nem víz. Sajnos el kell fogadnunk, hogy az 1700-as évek óta több tízezerszer megismételt kísérletek nem a "világhatalom" rettenetes ármányai, hanem tudományos alapokon nyugvó többezer független megfigyelésből, intelligens emberek által levont következtetések. Soha, senki a több tízezer tudós, műkedvelő alkímista, házi hobbinagyítós bácsi/néni közül nem látott a vízben kristályokból készült DNS-t. Le kell ebből vonnunk a következtetést.

A másik dolog amiből le kell vonnunk a következtetést a következő. A savanyúkáposzta savval készül. A citromlé (mily meglepő) citromSAV-at tartalmaz. Az ecet ecetsavat (CH3COOH, kevés kivétellel megtalálható benne minden ami a DNS felépítéséhez kell) ezeket ki-ki milyen átéléssel, de nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy fogyasztjuk. A bőr PH értéke átlagosan 5.5, enyhén savas, a vizelet 6.81 (átlagosan, elnézést kérek hirtelen nem volt lakmuszpapír hogy csurrantsak egyet), a véré 7, semleges. Mindezek a mérések minimális erőfeszítéssel bárki otthonában egy általános iskolás negyedikes tanuló ismeretanyagával elvégezhetőek. Ebből ha levonjuk a következtetést akkor az ember savas. Tehát az ember "maró hatású, rossz anyag."

További szép estét, jó tanulást (ált. isk. negyedikes tankönyveket sok helyen kínálnak az interneten eladásra, egy világ fog feltárulni, garantálom). És jó oldódást kívánok :D

Eskael 2015.03.05. 23:02:50

Zárják be, kényszerkezelést neki.

Nina Otherside Mercy 2015.04.15. 16:38:46

de sok embernek nincs humorérzéke..........sigh...........de svazni, azt tudnak, tehát az ember savas :D

ergerberger 2015.04.23. 23:19:02

Bazdmeg, hol vagyok én ehhez trollkodásból? Sehol.
MESTER!!!

hmes 2015.05.18. 13:55:09

Várjatok, ne, ezt tényleg be lehet bizonyítani!!! Megmikrózzuk a vizet és utána beledobsz valamit már úgysem emlékszik és elmerül hullám nélkül. ENGEM TOTÁL MEGGYŐZÖTT!!!

RoePipi 2017.07.19. 12:57:04

Az élet nem a vízből jön, a víz csak kell az élethez.
süti beállítások módosítása