Támadható pontok

2015/03/02. - írta: Athon Idrakys

Minden lakásban, az ember életében vannak olyan pontok, amikor támadható, sebezhetőbb. Ezek azért vannak, mert olyan helyekről támadnak a negatív spirituálsi erők, ahol nehezebb védekezni ellenük. Ez nem csak heyl lehet, hanem cselekvés vagy mondjuk étel is, mert minden nyithat a törékeny burkon rést.

Szándékos támadás. Ez az egyik legerősebb, nagyon nehéz ellene védekezni és sokan nem is tudják, hogy támadás alatt vannak. Ilyen pl egy negatív energiájú film (szürke 50 árnyalatA!!!!) vagy egy feketemágus átka is. Ez a legfelsőbb foka az ártásnak, talizmánok és rontáslevétel kell a rezgésszint és az aura visszaállításához.

Rossz szokások. Harag, idegesség, szomorúság mind vékonyítják az aurát. Ez azért van, mert a szervezet ilyenkor energiaéhes állapotba kerül és máshonnan kell elvonnia, mert a sajátját már ugye felélte. És mi van a legközelebb a szervezethez, ami ráadásul színtiszta és azonnal hasznosítható energia? Hát persze, hogy az aurád! Ez ösztönös emberi reflex, mint a psilogás, nem lehet vele mit tenni. MEditáció, rossz gondolatok elkerülése segíthet. Sajnos, mivel állandóan sietni kell, meg mondjuk stresszes munkakör, ez nehezen elkerülhető, nyilván nem véletlenül fordult át a világ ilyenbe (persze 20-30 éve is pont ilyen volt, ugye MIzsó?)

Mérgek. Kávé, akholol, kábító hatású drogok. Ezeket mind azért vezették be (általában amerikából, amerikaiak), hogy az ember elfogyassza őket, függővé váljon, és kénytelen legyen nap, mint nap nyitva tartani az auráját, nyitottá válni a támadásra. Nem szabad semmi ilyesmivel élni, főleg nem a drogokkal, mert akkor végleg ki vagyunk szolgáltatva a negatív energiáknak. Sokan mondják ,hogy aki drogot fogyaszt az lát pl mindeféle lényeket létformákat. Ez nem képzelgés, hanem ilyenkor szembetalálkozik azzal a lénnyekkel, ami kihasználta az ő pillalatnyi gyengeségét. Szerintetek nem ezért ugranak ki az ablakon sokan, amikor drogot fogyasztottak??

A negatív energia nagyon sok helyről jön, de nem szabad neki bedőlni. KErülni kell minden kávét, drogot, rossz szokást. Sokat kell meditálni és minden nap tisztítani az aurát (arkangyal!), hogy egyensúlyban legyetek. Ha rájöttetek, hogy tudtotokon kívül megmérgeztek titeket (pl kávé volt a süteményben, amit kaptatok), a legjobb, ha azonnal elvégzitek a tisztító szertartást, mint ,hogy még többet veszítsetek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr147222641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása