A kórházak

2015/08/03. - írta: Athon Idrakys

Soah nem értem azokat akik KÓRHÁZban akarják megszülni az újszülött gyereküket. A kótrház tele van gógyszerekkel és az oltások kipárlásával, amik a bőrön és tödőn át beszívódnek a vérbe. Ha belegondolotok, olyan helyen akartok szülni, ahol a levegő méreg!! az újszülött gyermek azonnal higany és stronciumgőzbe születik meg és az első perctől szívja ezt mahgába a tüdeje!!

Én soha nem vinnék senkit mentővel kórházba és nem is mennék oda ezek után! szüli is CSak otthon szabad, bábák és hozzáértő spiritiszta emberek segítségtével. ilyenkor a mérgek (pl "gyógyszerek", oltások) helyett az ember energiát kap, lehetőleg a karon vagy a háton keresztül. A spiritiszta emberek szükség esetén beavatkozás helyett tudnak pl ráolvasással vagy számsorral is segíteni a kismamán és ha a sors úgy hozzá, többlet energiát vehetnek át az apától.

Gondoljátok meg, hogy méregfelhőben vagy szeretetben akartok-e szülni, szerintem nem éri meg. A krízis pillanatában egy hozzáértő ember (nem orvoS!) sokat tud segíteni. Csak egy pár szót a stronciumról a végére:

az urán maghasadásakor és atomrobbantásokkor keletkezik. Veszélyes, mert beépülhet a csontokba és sugárkárosodást okozhat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr337676232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blablabla12 2016.04.07. 10:34:11

Nem tudtam, hogy a kórházban atomot robbantanak. Különben hogy kerülne oda? :D
süti beállítások módosítása