Miért is van a háttérhatalom?

2015/04/16. - írta: Athon Idrakys

Kicsit el voltam távolodbva az oldaltüól, mert a sorozatos támadások miatt úgy éreztem, muszáj adggódnom a családom biztonságáért. Amikor egyes emberek már HALÁLLAL! fenyegetnek, hogy leszúrnak, amit írok, akkor hiába minden óvintézkedés, óvatosnak kell lenni.

Ám ami az országban és a vilgában folyik, az nem mehet tovább úgy hhgoy valaki ne írná le, amit gondol, szabadon. Mi a háttérhatalom pontos céla? Ez az, amit sokan képtelenek fölfogni, mert már ők is része a tervnek és vcagy késő nekik, vagy nagyon nehéz felnyitni a szemüket.

A háttérhatalom cvélj,a hogy minél KEVESEBB ember éljen a földön, lehetőleg erősek és kitartóak, de könnyen kontrollálhatóak, mert az hajtja a legtöbb hasznot. Például az ökör is erős és kitartó, de buta és hasznos.

Ilyen emberek is kellenek ezért sorozatos támadásoknak van alávetve az emberiség. A levegőből és a vízből mérget jhttatnak a szervezetünkbe, hogy minél kevesebb gyerek szüleseen, és csak az eőrsebb immunrendszerűek (vagy aki mesterséges ellenanyagot szed, pl a testépítők, amikor az edzés végén port szívnak föl az orrukba). Közben a média folyamatos agymosásával ezeknek az embereknek a szabad akaratát minél jobban csorbítjhák, rombolják, hogy csak parancsra hallgassanak és könnyen maipulálhatóüak legyenek. A video játékok és a tévé mind ezt a célt szolgálja.

Amit lehet tenni, az azm, hohgy nem szabad tévét nézni, de még jászani sem ilyen játékokkal, mert erőszakossá és butává tesznek. Tudtátok, hogy még bizonyos börtönökben is ott a tévé és ettől a rabok gyakran verekednek egymással, megalázzák egymást? Ez mind azért van, hogy aki onnan kikerül az egy erős, de lelkileg megtört, engedelmeskedő rabszolga legyen.

Nem szabad a levegőre menni :( amikor ezek szórnak. Sajnos pont a legforgalmasabb időszakban szórnak délután 5-6-hét óra körül, ilyenkor nehéz elkerülni! De venni kell vagy gzállarcot, vagy haaz nincsen, akkor sima selyemkendő is jó az arcunk elé. Ez nem az öszess káros mérget szűri ki, de egy részét. Az lenne a legjobb, ha elköltözni innen, de ez sok pénzbe kerül és nem is lehet mindenhol megoldani, hogy elbújjunk a fertőzés elől.

Ami fontos, hogy a befolkyás ellen védekezzünk auratisztítással és talizmánokkal, áldással vagy arkangyali védelemmel. A legjobb a tisztítást minden este és reggel elvégezni, de ha gyengének érezzük magunkat, akkor napközben is nyugodtan lehet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr897374344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bewto 2015.04.16. 22:33:53

A háttérhatalomnak az a jó, ha minél többen vagyunk, nekik az a lényeg, hogy minél több ember szülessen, aki csak nekik fog engedelmeskedni és a maradék ellenállás így vagy magától, pusztán a számbeli fölény érzése miatt, vagy a a többség beavatkozása miatt fog szétszéledni. Ameddig nagy, buta embertömegnek tudnak parancsolni, addig van hatalmuk.
Persze ez csak elméleti futtatás, valójában nem hiszem, hogy lenne egy háttérhatalom, szerintem csak unatkozó, kiégett felnőttek rémképei léteznek, és ez sokkal valószínűbb, mint h bármelyik tőkés arra áldozná a pénzét, h fenntartson közösen egy nagy rendszert, holott sajátot is kiépíthet.
süti beállítások módosítása