Chemtrail

2015/02/21. - írta: Athon Idrakys

Az a baj, hogy a háttérhatalom túl erős fegyvert talált arra, hogy mérgezzen minket. A levegőt mindenkinek be kell szívnia (csapvizet nem muszáj inni, pedig azt simérgezik) ezért súzrják a vegyszert pont a elvegőbe. A kérdés az,hogy hogyan lehet ellene védekezni, mert levegőt nvenni ugye kell.

Az auratisztításugye ide nem jó, mert ezek nem lelki, hanem testi károkat okoznak,. ettől függetlenül az auratisztítás nagyon fontos, de nem ezért. a mérgeket a szervezetből a parlagfűvel lehet kihajtani. Van belőle tea és tabletta is, én az előbbit javaslom, mert az teljesen természetes és nincs benne módosítva. Lényeg, hogy napi szinten meg kell inni, hogy folyamatosan hasson.

A vicces egyébként az, hogy erre maga a kormány hívja fel a figyelmet azzal, hogy irtja a parlagfűt, de nem teljesen, csak egy kicsit. HA annyira káros, akkor miért nem írtjáK ki az egészet? Azért, mert tudják, hogy nekik is kell, különben ők is a méreg hatása alá kerülnének(csak az emberek, a reptiliánok alapvetően rezisztensek erre a forma ártalomra). A maradékot meg azért irtják ki, hogy az átlagember ne férjen hozzá vagy csak nagyon nehezen, még büntetnek is érte, ha a telkeden nő. PEdig nem az okoz "allergiát" hanem asok szennyző részecske, amit kidobnak a gépekből "kondenzcsík".

Címkék: gyógyítás
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr27189677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bewto 2015.03.09. 00:43:23

Kiírtanák ők a parlagfüvet, csak az a baj vele, hogy nagyon szívós egy dög az. A magvai 50 000 évig is képesek ellenállnia viszontagságos környezetnek, szóval, ha elmosódott az irtószer, akkor újra ki tudnak hajtani, ezért irtják virágzás előtt vagy alatt a parlagfüvet.
Egyébként allergiát nem feltétlen okoz a főztje, de a pollenje ingerelheti egyes emberek nyálkahártyáját pusztán azzal, hogy beszáll az orrüregbe, ez is allergiás reakció.

Csaba Szakácsi 2015.03.10. 14:40:01

50 000 évig? Már szegény ősembereknek is meggyűlt vele a bajuk akkor. :D

Bewto 2015.03.10. 21:23:58

@Bewto: Bocs, ezt tényleg nagyon benéztem :D
Szóval a talajban eláll 30-40 évig, talajfelszínen 5-6 évig. Az 50 ezer az a magok száma, amit egy kifejlett növény megterem.
Egyébként megbirkózhatott vele elvileg az ősember, csak persze Amerikában, mert ott őshonos.
süti beállítások módosítása