Démoni támadás!!

2015/02/20. - írta: Athon Idrakys

Felháborító, ami most a mozikban megy. Ez aSzürke 50 Árnyalata! A filmben sadomaso embereket láthatunk és olyanokat, akik élvezik azt, amit ők csinálnak. A sadomaso (SODOMA és GOMORA) emberek azt élvezik, ha elrabolnak másokat és fájdalmatokoznak nekik ostorral vagy más eszközzel! Tudni kell, hogy ezek nem hétköz napi emberek, mert belőlük sosem hal ki teljesen a teremtő erkölcs! A sadomaso emberek mind succubusok vagy egyéb démoni lények emberi formát öltve, vagy megszálltak embereket. Ők az energiát abból nyerik, hogy a fájdalmat látják és táplákoznak belőle és ehhez a mai világ romlott erkölcsét használják ki.

Ami a filmen látható, az az ő tevékenységük, csak dicsóítve! Folyamatosan jön belőle a negatív energia és aki megnézi, az sokáig nyitottabb lesz egy démoni támadásra. HA az ismerőseitek mondják, hogy megnézték a filmet, tisztítsátok ki az aurájukat és haszánljatok számsort a mielőbbi felépülésre (, elég csak leírni egy papírra és a zsebükben hordani, de jobb, ha ők is elvégzik a gyakorlatot), esetleg ihatnak áldott, programozott vizet is.

Ami a baj, hogy nem csak a moziban van a film, hanemsokan beszélnek róla és az utcák is tele vannak a plkaátjaival. ezekből mind árad a negatív energia,de csak kisebb mennyiségben. Amíg a filemt vetítik (nem lepődnék meg, ha ez most tovább tartana, mint általában!), addig érdemes a mozikat, reklámos tereket elkerülni, vagy ha ott voltunk, akkor elvégezni a tisztító gyakorlatot, vagy előtte föltenni  a védelmet, mert az ugyanúgy káros lehet.
Ha neked is fáj a fejetek egy ilyen élmény után, akkor elalvás előtt meditáljatok sokat és pihenjetek, mert nagyon nehéz korszakot élünk.

Remélem, hogy minél előbb véget ér ez az őrület és olyan filmeket nézhetünk, amiből a boldogság és a teremtŐ Szeretet árad felénk. ilyen nagy rég nem volt már.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr897186485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása