A fizikus

2015/02/18. - írta: Athon Idrakys

Mindenki kérdezi, hogy ki a legjelentősebb elme MA a Földön GRABOVOJ. NEm tudom elhinni, hogy amikor ténymániások azzal jönnek, hogy miért nem egy tudós véleményét kérdezzük, erre most itt van egy FIZIKUS (psyhic) és akkor amit ő mond, az megint baromság. Most akkor mi van? :)

Tehát az ő számsorai azok, amivel az EGÉSz életünk könnyebb lehet, csak oda kell rá figyelni, hogy mindig jól és jó helyen legyenek. Például az index blogja, ami véltlenül azt a nevet kapta, hogy 444.hu, még SOHA nem ment tönkre!! (444 a technikai eszközöket hozza rendbe)!!  Nem kell szertartást végezni a számokkal, csak mindenhova kell rakni egyet. Az autómban van például a biztonságos út(11179), a hűtőmre pedig föl van írva az egészség száma, hogy semmi ne romoljon meg idő előtt (14111963).

Ha még hatásossabb legyenek a számok, akkor érdemes auratisztítás előtt elképzelni, hogy fehér fényben ragyok a koponyád belsején. Ez nem kötelező, de nagyon hatásos.
Ami fontos, hogy ha megsérül a papír, amire írtad a számot, akkor ki kell cserélni, mert a tárgy maga a fogalom is, ami hozzá kötődik, érdemes ezért gravírozni mondjuk, de csak ha a fém nem rozsdásodik, mert az ugyanúgy rongálás.

Mindjárt jönnek majd az idióták, úgyhogy gyorsan fölteszem a kérdést. Hogy ha ez az egész kamu és nem működik, akkor miért írt le Grabovoj ezer számsort (több, mint ezer számsort írt le!!)? azért, hogy működjön? Vagy csak egy troll, aki leír ezer! számot? BiztosaN.....

Címkék: grabovoj
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr527180361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bewto 2015.03.09. 00:57:38

A nemesfémeken kívül minden fémtiszta anyag rozsdásodik. Ha nem akkor olyan szerrel van kezelve, vagy olyan a felszíne, hogy minimális rozsda réteg keletkezik csak rajta.
psychic = médium
physicist = Fizikus
Velem már előfordult, hogy nem töltődött be rendesen a 444 oldala szerverhiba miatt :/
Azt, hogy Grabovoj bácsi mért írt le ilyen döbbenetes mennyiségű számsort, mikhez kitalálta, hogy mi mit gyógyít az rejtély nekem, de ha gondolod ilyet én is tudok:
A múltkori álmomban egy kietlen síkságon sétáltam. Mindenhol világossárga terméketlen homok feküdt el és száraz növények, ahogy továbblebegtem/repültem észrevettem egy nagy kaput. Olyan volt, mint egy hatalmas diadalív, de a szobrok helyett egy szám volt csak rajta a tetején: 0235461
Tisztán emlékszem rá, mert miután áthaladtam a kapun ugyanaz a táj tárult fel előttem, de a kietlen pusztaság helyett zöldellő édenkert fogadott négy folyóval és fényárral. Szóval ez a szám a termékenység száma.

Csaba Szakácsi 2015.03.10. 14:38:03

Sajnos a koponyádban nem fehér fény, hanem hatalmas sötétség lakozik.
süti beállítások módosítása