Mikor köszönt be az Armageddon?

2015/02/27. - írta: Athon Idrakys

Mikor köszönt be az Armageddon? Már beköszöntött! Pontosan akkor, amikor a maják megírták, 2012-ben december 21-én. Csak akkor nem az anyagi, hanem a spirituális világ ért véget. Ekkor volt az a dátum, hogy több ember lett inkább lelkileg szegény, vefelé forduló (ténymániás), mint olyan, aki a sprituális élettel foglalkozott volna. Ez a szám csak csökkenni fog, mert már kevesen foglalkozunk vele és nem tudjuk fenttartani. 

Ez azonban nem véletlen, hanem tudatos rombolás eredménye. Emlékeztek rá, hogy ezt volt az a nap, amikor az Youtubeon a Gangnam Style nevű kínai videó elérte az egymilliárd nézőt? A két nap pont egybeesett, mert ekkor volt az, hogy az emberiség végleg elfordultak a spirituális világtól és végleg az internet és a videók lett a "vallásuk". És nincs szervezett rombolás, ugye.......

A következő lépés a szellemi világvége lesz, amikor a háttérhatalom parancsot ad a New World Orderre és mindenki, akibe chipet ültettek engedelmeskedni fog nekik, birkanyájként terelik majd őket (sokat már most így terelnek csak nem LÁTJÁK) és engedelmeskedni fognak a szabad akarat csírája nélkül. Ilyenkor is marad majd pár ellenáló, főleg azok, akik túlélték a spirituális világvégét, de azok is egyre kevesebben.

A harmadik és utolós lesz a fizikai világvége, amikor végre beérik a chemtrail mérge, fölrobbannak a tengerbeásott atombombák és mindenki elpusztul majd, csak a gyíkemberek, a drakonidák élnek majd bunkereikben, meg lebegő palotákban. Aki túléli az pedig rabszolgamód éli majd az életét a halálsugarak között szolgálva.

Politikusok! NE higyjétek, hogy titeketmegkímélnek majd a szövetségeseitek. Ti is el fogtok égni a jórzésű emberekkel együtt, atomfelhőben vagy "allergiától" megfulladva. Segítsetek visszafordítani a folyamatot, amíg nem késő!!! Ami megmenthet minket, az egy nagy hullámú spirituális felemelkedés, amikor mindenki rezgés száma erősen megnövekszik és együtes erővel ki tudjuk űzni az ártó tevékenységet a Földről. Ehhez viszont nagyon sok összefogás kell és akkor is is hosszú idő. Vagy eljön a fehér tisztító fény, ha már nem bízunk az emberekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr27209375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása