Ne menjetek Oda!

2015/02/19. - írta: Athon Idrakys

Elgondolkoztatok már azon, hogy miért építenek bevásárló központokat? Ezek az épületek nagyon drágák! Valaki valyon azért ad ki sok pénzt, hogy mindenki sokat tudjon vásárolni? Csak nekem bűzlik ezek a dolog? A sok lémpa meg fények meg a zene meg a  "biztonsági őrök"? Mind azért vannak ott, hogy te nyugodtan vásárolhass? Nekem ez inkább tűnik úgy, mint egy nagy tégely vagy ketrec.

Ülj le és gondolj bele, hogy te mit tennél! Kell neked nagyon sok ember hirtelen egy helyen, mondjuk kísérletezni a chipekhez vagy egy új mérget. Honnan szednéd össze őket, azutcáról? Sokkal egyszerbb és gyorsabb, ha birkák magukat terelik be oda!! Menjetek csak moziba meg vásárolni a műanyagból készült paradicsomot, az kell nektek. Aztán amikor majd kiadják a parancsot az új világrenre, akkor majd ne lepődjetek meg, ha hirtelen bezárulnak azok a kirakatajtók, és majd ti lesztek ott bent az áru. aztán lesz majd kin kísérletezni a szuperkatonákat meg a szérumokat.

Akit a tények érdeklnek, annak itt egy TÉNY: miért vanak ezekben a boltokban mindig a vécék olyan mélyen elrejtve, elszigetelve a vásárlótértől, mindenféle helyiségek meg egyebek mellett? Miért kell egy BEVÁSÁRLÓ helynek ennyi fölösleges plusz hely? Csak azért, mert a raktárak az üzletben vannak...

Inkább járjatok a piacra vagy a sarki kicsiboltba, amit régóta ismersz. Ott lehet igazán finom zöldséget meg gyümölcsöt kapni, ahova még nem gyűrűzött be a pénz.

Címkék: áldást
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feherfeny.blog.hu/api/trackback/id/tr317183059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása